ДОНИРАЈ ЗА ЗХГ

ВАЖНО: Името на сите донатори преку трансакциска сметка ќе биде видливо во извештајот кој се поднесува до ДИК.
На настаните на ЗХГ ќе има и кутија за донации.

Бидејќи ЗХГ не е партија, ние нашата кампања ја спонзорираме од донации. Доколку ти се допаѓа нашата работа и сакаш да ни помогнеш да направиме што подобра предизборна кампања, донирај на овие сметки:

Донирај за листа на советници на ЗХГ

НЛБ Банка
Име
: Група избирачи, Драгана Велковска
Сметка: 210-075 271 9501-19
Шифра: 562

Донирај за градоначалник на ЗХГ

Комерцијална Банка
Име: Група избирачи, Ана Петровска
Сметка: 300-000 004 6849-42
Шифра: 562

  • Бидејќи не сме партија, листата на советници и градоначалничката кандидатка се сметаат за 2 различни ентитети, иако се под ЗХГ. Поради тоа, со закон мораме да имаме 2 различни сметки.
  • Доколку некој сака да поддржи само еден дел од ЗХГ.

Да, на овие сметки можеш да уплатиш и преку електронското банкарство од твојата банка!