Маички

Со секоја донација од 300 ден. на трансакциската сметка на ЗХГ, можете да си подигнете една ваква маичка од просториите Веган365 или ние да ви ја доставиме. Маичките се унисекс во големина S, M, L или XL.

Сметка за донации:

НЛБ Банка
Име
: Група избирачи, Драгана Велковска
Сметка: 210-075 271 9501-19
Шифра: 562
Целна дознака: Донација за кампања 
Сума: 300 ден. (за една маичка)

По извршената уплата, контактирајте нè преку Facebook Messenger на нашата официјална Facebook страница со вашето име и презиме. Штом добиеме потврда за трансакцијата од банката, ќе ве известиме за да си ја подигнете маичката или да се договориме околу нејзината достава.